Lid worden

Vind je het leuk om in een harmoniebezetting met elkaar muziek te maken? Houd je van gezelligheid en een afwisselend repertoire? Bespeel je al een instrument of wil je dit gaan doen? Kom dan eens bij ons kijken, luisteren en meespelen tijdens onze repetitie, elke dinsdagavond van 19:45 tot 22:15 uur.

We combineren plezier in muziek maken en serieus repeteren om de muziek zo mooi en goed mogelijk te laten klinken. Wij hoeven niet persé de beste te zijn, wel is er muzikale ambitie. Origineel en innovatief zijn we ook. We willen ons publiek een afwisselend en aantrekkelijk repertoire bieden dat ook de muzikanten veel muziekplezier geeft. We spelen licht klassiek, film- en musicalmuziek, popmuziek, blues, jazz, big band-muziek, speciaal voor harmonie geschreven muziek en ook een goede mars. Regelmatig wordt er nieuwe muziek uitgekozen. 

Onze vereniging bestaat uit muzikanten van verschillend niveau. Nieuwe leden zijn van harte welkom. Momenteel zoeken we vooral slagwerkers, bassisten, trompettisten, trombonisten en euphonium/baritonspelers, maar natuurlijk zijn ook hoornisten, hoboïsten, fagottisten, klarinettisten, saxofoonisten en fluitisten van harte welkom! Heb je geen eigen instrument en zou je toch graag meerepeteren? Wij hebben veel instrumenten in huis en deze kun je eventueel van ons in bruikleen krijgen. 

Meer informatie? Kijk bij Contact!
Meteen lid worden? Hartstikke leuk. Een inschrijfformulier vind je hier.