Play-in 29 juni 2019

 

Graag willen we je uitnodigen voor de Play-in van Drechtstad Muziekvereniging op 29 juni a.s.
Het is alweer de 6e Play-in die door ons wordt georganiseerd en…. het wordt een extra feestelijke Play-in.
Vijftig jaar geleden is de Drechtstad Muziekvereniging ontstaan uit een fusie van “de Volharding” en de “Bazuin”, dus vieren we dit jaar ons gouden jubileum.
Daarom geven we deze play-in cadeau aan de deelnemende muzikanten. Dus geen inschrijfkosten, je krijgt de muziek gratis digitaal toegestuurd. Ook voor een lunch wordt gezorgd.
Het thema is dit jaar Top of the Pops. Er komen diverse bekende popnummers op het programma waaronder de Queen hits: Bohemian Rhapsody en Innuendo.
Om deel te nemen is het handig als je enige ervaring hebt met het spelen in een orkest of ensemble.
We repeteren ’s morgens en ’s middags en voeren rond 16:45  uur het concert uit. Alles onder leiding van onze dirigente Xandra Zijlstra.
Na afloop is er een borrel en hapje. Ook is het mogelijk aan- en afsluitend deel te nemen aan een barbecue. Hiervoor rekenen we wel €17,50 per persoon.
In verband met de inkoop en voorbereiding vragen we bij inschrijving ook te laten weten of je gezellig mee blijft eten. Met dieetwensen kunnen we rekening houden.

Je kunt je tot 1 juni inschrijven door te mailen aan meedoen@drechtstadmuziek.nl  onder vermelding van je instrument en muzieksleutel en of je, indien aanwezig, voorkeur hebt voor een 1e, 2e of 3e partij.

Wil je ook deelnemen aan de afsluitende barbecue geef dat dan (met eventuele dieetwensen) aan in de mail en maak € 17,50 over op NL53INGB0003980722 t.n.v. Drechtstad Muziekvereniging.

De bladmuziek wordt ruim tevoren per e-mail toegezonden.

De indeling van de dag ziet er als volgt uit:
09:30 uur Ontvangst muzikanten
10:00 uur Repetitie
11:45 uur Pauze/lunch
12:30 uur Repetitie
14:00 uur Pauze
14:30 uur Repetitie
16:00 uur Pauze
16:45 uur Concert
17:45 uur Einde concert
00:00 uur Sluiting