Play-in 26 juni 2021

Helaas is het voor het tweede jaar op rij niet mogelijk om onze play-in te organiseren zoals we gewend zijn. Maar niet getreurd, net als vorig jaar maken we er weer een superleuke digitale editie van met twee bekende
en lekker klinkende muziekstukken!

Hoe gaan we dat doen?

Als je je inschrijft, krijg je de 2 muziekstukken opgestuurd via de mail.
Deze muziek studeer je in en vervolgens maak je een opname die je opstuurt naar meedoen@drechtstadmuziek.nl. Van al deze inzendingen wordt dan een filmpje gemaakt wat vervolgens is terug te zien op Facebookpagina van Drechtstad en de Website (www.drechtstadmuziek.nl).

Het doel is dit met zoveel mogelijk mensen te doen. Omdat het digitaal gaat speelt afstand geen rol. We hopen natuurlijk dat alle ex-deelnemers sowieso meedoen.

Deelname is gratis, je hoeft je alleen even aan te melden via meedoen@drechtstadmuziek.nl. Na inschrijving sturen we de muziek op en krijg je verdere informatie en instructies. De uiterste inleverdatum van jouw muzikale bijdrage is 10 juni.

We hopen op heel veel deelnemers. Ga de uitdaging aan en we laten samen zien dat muziek altijd doorgaat en verbindt. Samen maken we er iets moois van.

Deel dit bericht met zoveel mogelijk mensen.