Play-in 27 juni 2020

 

Inmiddels is duidelijk geworden, dat de Play-in op 27 juni a.s. niet kan doorgaan door de maatregelen rondom het coronavirus. Dat wil zeggen: niet in de vorm zoals we het graag zouden zien. We willen deze jaarlijkse happening als vereniging toch niet zomaar voorbij laten gaan en nodigen iedereen van harte uit aan te sluiten bij ons alternatieve plan.

Hoe gaan we dat doen?

Als je je inschrijft, krijg je 1 of 2 muziekstukken opgestuurd via de mail. Deze muziek studeer je in en vervolgens maak je een opname die je opstuurt naar meedoen@drechtstadmuziek.nl. Van al deze inzendingen wordt dan een filmpje gemaakt wat vervolgens is terug te zien op Facebookpagina van Drechtstad, de Website (www.drechtstadmuziek.nl) en YouTube.

Het doel is dit met zoveel mogelijk mensen te doen. Omdat het digitaal gaat speelt afstand geen rol. We hopen natuurlijk dat alle ex-deelnemers sowieso meedoen.

Deelname is gratis. Ook al heb je je al ingeschreven, graag weer opnieuw een berichtje sturen. Na inschrijving (via meedoen@drechtstadmuziek.nl) sturen we de muziek op en krijg je verdere informatie en instructies. Doe dit vóór 13 juni.

We hopen op heel veel deelnemers. Ga de uitdaging aan en we laten samen zien dat muziek altijd doorgaat en verbindt. Samen maken we er iets moois van.

Deel dit bericht met zoveel mogelijk mensen.