Play-in – Stay at home cha cha

Het is ons gelukt!
Het heeft wel even geduurd maar het 3e en laatste filmpje van onze Play-in 2020 is af! Stay at Home is speciaal gecomponeerd voor de Coronaperiode, toen mochten orkesten niet repeteren of concerten geven. Door de muziek digitaal in te sturen konden muzikanten toch “samen” spelen en samen met Song for health en Uprising hebben we toch nog een leuk concert samengesteld.
Wij wilden dit nummer dan ook graag spelen voor onze digitale Play-in en door jullie deelname is het een leuk geheel geworden. Bedankt voor iedereen die heeft deelgenomen en bedankt voor alle leuke berichten bij de vorige filmpjes. Hopelijk tot volgend jaar bij de volgende Play-in!

Play-in "Stay at Home"

Het is ons gelukt!Het heeft wel even geduurd maar het 3e en laatste filmpje van onze Play-in 2020 is af! Stay at Home is speciaal gecomponeerd voor de Coronaperiode, toen mochten orkesten niet repeteren of concerten geven. Door de muziek digitaal in te sturen konden muzikanten toch "samen" spelen en samen met Song for health en Uprising hebben we toch nog een leuk concert samengesteld.Wij wilden dit nummer dan ook graag spelen voor onze digitale Play-in en door jullie deelname is het een leuk geheel geworden. Bedankt voor iedereen die heeft deelgenomen en bedankt voor alle leuke berichten bij de vorige filmpjes. Hopelijk tot volgend jaar bij de volgende Play-in!

Slået op af Drechtstad Muziekvereniging i Mandag den 20. juli 2020