Play in – Song for Health

Wat hadden wij ons op deze dag verheugd. De hele dag repeteren met zijn allen en daarna een mooi concert neerzetten met een BBQ als afsluiter. Toen we doorhadden dat onze Play-in niet door kon gaan wilden we toch iets speciaals gaan doen op deze dag. Dan maar een digitale play-in!
3 Leuke muziekstukjes hebben we gekozen die de deelnemers hebben ingespeeld.
Het eerste filmpje “Song for Health” is nu af. Maar wat is het een hoop werk geweest om alle inzendingen onder elkaar te zetten, daarom gaat het ons niet lukken om vandaag de andere 2 filmpjes (Stay at Home en Uprising) te vertonen. We zijn nog hard bezig met het monteren en zullen ze zo snel mogelijk online zetten. Dus nog even geduld alstublieft. Wat ik er wel over kan zeggen is dat het 3 totaal verschillende filmpjes gaan worden én we zijn al heel trots op het eerste filmpje “Song for Health”
Dit nummer is geschreven om alle zorgmedewerkers te ondersteunen tijdens de Corona crisis.

Play in – Song for Health

Wat hadden wij ons op deze dag verheugd. De hele dag repeteren met zijn allen en daarna een mooi concert neerzetten met een BBQ als afsluiter. Toen we doorhadden dat onze Play-in niet door kon gaan wilden we toch iets speciaals gaan doen op deze dag. Dan maar een digitale play-in!3 Leuke muziekstukjes hebben we gekozen die de deelnemers hebben ingespeeld.Het eerste filmpje “Song for Health” is nu af. Maar wat is het een hoop werk geweest om alle inzendingen onder elkaar te zetten, daarom gaat het ons niet lukken om vandaag de andere 2 filmpjes (Stay at Home en Uprising) te vertonen. We zijn nog hard bezig met het monteren en zullen ze zo snel mogelijk online zetten. Dus nog even geduld alstublieft. Wat ik er wel over kan zeggen is dat het 3 totaal verschillende filmpjes gaan worden én we zijn al heel trots op het eerste filmpje “Song for Health”Dit nummer is geschreven om alle zorgmedewerkers te ondersteunen tijdens de Corona crisis.

Slået op af Drechtstad Muziekvereniging i Lørdag den 27. juni 2020