Alpentocht 2020

Rob is niet alleen een van onze klarinettisten, maar ook een fanatiek wandelaar. Dit jaar zou hij meedoen met de Alpentocht ten bate van Cliniclowns. Maar omdat dat niet in de Alpen kon doorgaan, liep hij 8 dagen lang meer dan 20x per dag de brug tussen Dordrecht en Zwijndrecht op en af om zo toch zijn hoogtemeters te maken. Op zijn blote voeten natuurlijk, want zo loopt Rob het liefst.

Hij wist niet alleen een fantastisch bedrag voor Cliniclowns bij elkaar te lopen, maar deed dat ook op zeer ludieke wijze.

Natuurlijk kwamen elke avond wat andere leden van Drechtstad Muziekvereniging Rob steunen. Onder begeleiding van live muziek en een aantal meelopende leden behaalde Rob vandaag de finish!

Rob is niet alleen een van onze klarinettisten, maar ook een fanatiek wandelaar. Dit jaar zou hij meedoen met de Alpentocht ten bate van Cliniclowns. Maar omdat dat niet in de Alpen kon doorgaan, liep hij 8 dagen lang meer dan 20x per dag de brug tussen Dordrecht en Zwijndrecht op en af om zo toch zijn hoogtemeters te maken. Op zijn blote voeten natuurlijk, want zo loopt Rob het liefst. Hij wist niet alleen een fantastisch bedrag voor Cliniclowns bij elkaar te lopen, maar deed dat ook op zeer ludieke wijze. Natuurlijk kwamen elke avond wat andere leden van Drechtstad Muziekvereniging Rob steunen. Onder begeleiding van live muziek en een aantal meelopende leden behaalde Rob vandaag de finish!

Slået op af Drechtstad Muziekvereniging i Lørdag den 5. september 2020